Marjan als Interim


Ik ben bij uitstek een verbinder vanuit het idee. In de Itjing omschrijving heet dit de Aaneensluiting; onder een ideaal samen oplopen. Dit kan in de vorm van team coaching: een team of afdeling weer ‘op de rit’ helpen. Weer overzicht verkrijgen en zicht hebben op de mogelijkheden in plaats gericht op de mitsen en maren. Met elkaar weer een eenheid vormen.

Met Marjan Neesman voelt werken als vooruitgang. Met een scherpe blik op het doel, neemt ze teams mee in nieuwe richtingen. Maar vooral verbindt ze de werkvloer aan het management en andersom. Hierdoor is ze in staat om zowel op strategisch als op operationeel niveau te schakelen. Sparringpartner voor management en laten materialiseren van een visie. Zeer veelzijdig en een buitengewoon verbinder.

Sietske Ras, relatie manager Icare verpleging en verzorging

Marjan als interim.jpeg

Of als tijdelijk / interim manager, om de rust weer terug te laten keren, het overzicht weer te krijgen en te verbinden met de organisatie kern, na een lastige of ondoorzichtige periode. Mijn natuurlijke drive is de orde(s) weer herstellen, verbinden en weer terug naar eenheid. Net zoals in de natuur gebeurd: alles heeft zijn plek en er is een tijd voor alles. Als je je weer kunt verbinden met de kern van de organisatie levert dat veel energie en mogelijkheden op. Vanuit daar kun je aan resultaten en doelen gaan werken. Wat willen we bereiken en neerzetten met elkaar.

Marjan en hond kleiner.jpg

Mijn stijl kenmerkt zich door een no-nonsens en informele stijl. Wat je ziet is wat je krijgt. Ik breng graag lichtheid, humor en plezier in. Maar ook duidelijkheid en kaders (alles heeft een natuurlijke ordening) Ik heb interesse in mensen en ben nieuwsgierig naar hun drijfveren, dit talent zet ik graag in, om zo in interactie met elkaar op een plezierige wijze aan de slag te zijn. 

Marjan heb ik leren kennen als een doener met een visie, diep betrokken bij de zorg en met het vermogen anderen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen. Ze is een gedreven manager die mensen verbindt en die een duidelijke koers uitzet om het beoogde resultaat te bereiken. Ik bewonder haar om haar strategische kijk op de toekomst van de zorg en haar vermogen deze beelden te vertalen naar operationele activiteiten en ontwikkeling van haar team. Ik denk dat zij het best op haar plek zit als zij de ruimte krijgt om iets te bouwen.

Tonia Dabwe, Soventure | development, strategie en projectmanagement West Europa & West Afrika