Opties op een rijtje


Captus kan verschillende vormen aanbieden zoals: individuele coaching, teamcoaching, management begeleiding,  interventie, training, ZZP opdracht, interim werkzaamheden.

Voorbeelden: 

Individuele coaching op locatie Welsum. Tijdsduur per sessie 1 – 1,5 uur

Gemiddeld aantal coachsessies per traject is 5 stuks 


Paardencoaching individuele sessie 1 -1,5 uur 

Gemiddeld aantal coachsessies per traject is 3 stuks


DISC communicatiestijlen workshop van 1 dagdeel (max. 3,5 uur)

Prima in te passen in bijvoorbeeld een team dag


DISC communicatiestijlen training van 1 dag (max. 7 uur) Voor een uitgebreider inzicht in de communicatie – en gedrag stijlen


DISC persoonlijk profiel aan de hand van een valide DISC methode een persoonlijke rapportage. In de rapportage zie je welke stijlen er in welke mate bij jou aanwezig zijn. Krijg je overzicht in je talenten en ambities en zie je wat je tijdens stress doet. Een persoonlijk profiel is altijd inclusief een DISC coachings gesprek over jouw rapportage.


DISC team profiel op basis van alle individuele teamleden wordt een team profiel opgesteld. Zo kun je direct zien waar jullie als team sterk in zijn, welke kwaliteiten er in huis zijn. Verder wordt helder waar jullie nog in kunnen groeien, of welk profiel een mooie aanvullingen op de aanwezige talenten in het team kunnen zijn. Het DISC team profiel is altijd in combinatie met een dagdeel team coaching op basis van het team profiel.


Interim | Teamcoaching tijdelijke inzet of ondersteuning om een team of afdeling weer op de rit te krijgen. Rust terug te krijgen in een organisatie na een woelige periode. Inzicht en overzicht weer terug brengen. Mensen verbinden met de organisatie kern en vanuit daar werken aan resultaten en doelstellingen.

DISC materialen.jpg Paardenhoofd dichtbij Marjan.jpg