Coaching bij Marjan


Soms loop je ergens tegen aan in je werk waarvan je niet zo goed weet hoe dit komt, of hoe je dit kan aanpakken. Of je merkt dat je voor de zoveelste keer in precies dezelfde situatie bent belandt. Het kan dan heel verhelderend werken om daar eens met iemand van buiten de situatie mee te praten. Om eens naar dat soort situaties te kijken. Wat gebeurt daar? Wat doet het met jou, en hoe kan dat? Uiteraard ook om inzichten en handvatten te krijgen waar je zelf mee verder kunt. Ook hier werk ik graag met DISC (inzicht in de verschillende gedragsstijlen ) kernkwaliteiten (welke heb je en hoe zet je die in) het enneagram ( welke zaken triggeren jouw als levensles) Coachen doe ik op mijn woon -en werk boerderijtje. Als het kan buiten. Misschien vind je het fijn om een eindje te lopen. Soms met dieren of elementen uit de omgeving. Maar altijd inzicht gevend en verhelderend.


Marjan geeft je zoveel energie, dat je haast niet kan wachten tot de volgende dag, waarop je met het geleerde aan de slag kan. Alle theoretische modellen worden naar de achtergrond geschoven en ze laat je alles in de praktijk beleven. Dit doet ze op een heel natuurlijke manier en met veel humor. Fantastische coach en trainer!

Jantine Ampt, Teamleider woonstichting Triada


Ik heb actief met Marjan samengewerkt in de begeleiding van een team van +/- 45 mensen op weg naar zelf organiserend werken. Marjan merkt op, voelt aan en maakt bespreekbaar wat zij signaleert binnen het team. Dit doet zij op een duidelijke en prettige manier die confronterend is, maar waar bij zij wel in contact blijft met de mensen. Dit stelde het team en mensen individueel in staat stappen te zetten in hun ontwikkeling. In korte tijd is veel bereikt en viel er in dit proces gelukkig ook een hoop te lachten. Namens het team mij zelf, heel fijn om samengewerkt te hebben. Dank je wel!

Aldert Pauwels, kwartiermaker InteraktContour

coaching bij Marjan.jpeg