Captus, aandacht voor uw talent

OVER CAPTUS

Captus is Latijn voor talent, en ons motto is aandacht voor úw talent. Want daar geloven we in, dat als je mensen hun talent weet te raken de meerwaarde voor iedereen het grootst is. Dat uit zich in betere communicatie, soepele samenwerking, sterke teamvorming en helder leiderschap. Daar ligt ook ons centrale werkgebied: communicatie als basis oa voor samenwerking, leiderschap, omgaan met veranderingen, klantgerichtheid. Je zou kunnen zeggen dat communicatie de basis van alles is, alle gedrag is communicatie.

Marjan Neesman

Marjan Neesman (1968) is de oprichtster van Captus training en coaching ( sinds 2001) Zij studeerde communicatie-wetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en Communicatie, management en beleid aan de Rijks Universiteit Utrecht. Zij deed na haar studie eerst gedegen ervaring op in verschillende organisaties als leidinggevende, (verander) manager en trainer. Na diverse aanvullende opleidingen begon ze als freelance trainer en coach bij landelijke trainingsbureaus. In 2001 startte ze Captus, eerst in Almere Buiten en vanaf 2005 in Welsum. Naast het trainen, coachen en het begeleiden van veranderingen bij bedrijven en organisaties, was zij 8 jaar als hoofd coachopleiding en sr docent betrokken bij de Academie voor Innovatief Trainen.

Welsum

Captus training en coaching is gevestigd in een werk-en woonboerderij in het mooie IJssellandschap van Welsum. Klanten komen graag hier van de rust, ruimte, dieren en buitenleven genieten als extra toegevoegde waarde aan training of coaching. Vele onderzoeken wijzen uit dat contact met de natuur een gezonde invloed heeft op ons lichaam en brein. Maar natuurlijk komen we ook graag naar ú toe, op de werkplek of een locatie die u past.